If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не съм я публикувал там още,ама като има като им напиша цена 10300 ще се оплашат,нищо че е с нов съед.,маховик и лагерна помпа и куп неща,само вмятам леко тука във форума,до месец може и да я пусна,че ми се качва на джип ...
Аз му писах там на човека да погледне форума, пък квото стане. А джип, какъв? И аз след 159-ката тка направих.
Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto
Аз му писах там на човека да погледне форума, пък квото стане. А джип, какъв? И аз след 159-ката тка направих.
Точно Чероки,но по-стария 2001-2002 ...
Може би ще взема и някаква лека кола,но доста по-евтина,алфата ми харесва и съм си я стягал с най-скъпото,просто не е удобна за малък град,а предпочитам и да имам джип за вилата и риболов ... Гледам и санта фе,но ми са дарвени малко,витара е вариант,може би и рав 4,но не ми се наливат пари ...
159 SW 1.9 JTDm 150 hp - The beautiful devil.
No one is immune to the trials and tribulations of life.
Точно Чероки,но по-стария 2001-2002 ...
Може би ще взема и някаква лека кола,но доста по-евтина,алфата ми харесва и съм си я стягал с най-скъпото,просто не е удобна за малък град,а предпочитам и да имам джип за вилата и риболов ... Гледам и санта фе,но ми са дарвени малко,витара е вариант,може би и рав 4,но не ми се наливат пари ...
Гранд Черокито е мнооого хубав автомобил. Солиден, че солиден. Моята беше 2002 2,7CRD. Честно не знам, що я продадох... Трябва да свикнеш с някой неща просто и всичко е ок. Лашка, не се усеща, като лек автомобил, има някой паразитни шумове, но е танк Жена ми беше на път да ми се разсърди, като я продадох
Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Здравейте,
Бях да гледам една 159 SW. Като цяло ми хареса, но гледам че са сменяли кожата от страни на шофьорската седалка. Приципно не кой знае какъв проблем, но там май има AIRBAG. Според вас това означава ли че е удяна?
Здравейте,
Бях да гледам една 159 SW. Като цяло ми хареса, но гледам че са сменяли кожата от страни на шофьорската седалка. Приципно не кой знае какъв проблем, но там май има AIRBAG. Според вас това означава ли че е удяна?
Там е най-слабото място на всички шоф. седалки-означава,че по-скоро е доста карана.Евала на продавача-малко хора си правят труда да правят такива "козметики".
Там е най-слабото място на всички шоф. седалки-означава,че по-скоро е доста карана.Евала на продавача-малко хора си правят труда да правят такива "козметики".
Попринцип на всички кожени салони там им е най-слабото място. А пък на бежовия салон, можеш да бъдеш сигурен, че на 150к със сигурност поне веднъж е правена подобна интервенция, особено ако собственика е маниак За да караш такъв цвят салон определено трябва да имаш търпение на няколко седмици да му отделяш време за почистване, в противен случай става грозотия.. Най-малкото протриване си личи страшно много, докато на черния докато не се скъса, почти не личи износване (при поддръжка). А до толкова дали е удряна, няма как от една размазана снимка да ти кажем..
П.С. Като гледам от снимката ако съм аз ще го ремонтирам пак тоя кант, защото адски ще ме дразни.
Comment